19 Haziran 2011 Pazar

KAÇIŞ, JOE CRAIG

% 62 HEYECAN
% 38 GİZEM
% 100 MACERA
On bir yaşındaki Jimmy , esrarengiz adamlar tarafından kovalanmaya başlayınca garip güçleri olduğunu keşfeder. Neden onun peşindeler? Annesinin ve babasının ondan sakladıkları ne var? Jimmy Coates’un kendisinin bile bilmediği bir sırrı var. Ve bu sır her ne ise, artık bir ölüm kalım meselesi…
“…tam anlamıyla kusursuz bir macera. Biraz Bond, biraz Matrix ve hiç okumadığınız pek çok şeyden biraz var. Biri bunun filmini çeksin.”
Flipside 

8 yorum:

  1. Gerçekten kusursuz bir macera....

    YanıtlaSil
  2. Harika bir kitap...Mükemmel...Okurken sayfa yada bölüm bitsin değil kitap bitsin istiyorsun :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kitabin konusu cok farkliydi.Ama yazarin cok detay vermesi okuyucuyu cok sıkıyordu. Fakat surukleyici oldugundan bu kitabi cabuk bitirdim.

    YanıtlaSil
  4. macera dolu bir kitaptı. okuduğum zaman acaba ileride ne olcak diye merak ediyosun ve elinden bırakmak istemiyosun.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bi kitap. Aksiyonu olması insanın okumasını sağlıyo. insanın okudukça okuyası geliyo. Okumanın sırrı keşfedilmiş bence . ve eminim yazar bu kitaptan sonra epey hayran kazanmıştır.

    YanıtlaSil
  6. kitapta macera ve gizem unsurları iyi bir oranda dağıtılmıştı, okuyucuya tüm bilinmeyenleri verip daha ilk bölümden hevesini kaçırmıyordu fantastik öğelerin dağıtımını idareli kullanımını sevdim çünkü çok fazla fantastik unsur kitabın biraz gizemli birazda gerçekçi havasını bozabilirdi.

    YanıtlaSil
  7. Kaçış okuduğum kitaplar arasında en iyisiydi. Sürükleyici ve heyecanlıydı. Aksiyon, macera ve adrenalin içeriyor. Okuyucuda da merak uyandırıyor.

    YanıtlaSil
  8. Kitap gerçekten sürükleyici. Okuması ve anlaması kolay. Heyecan ve macera dolu bir kitap, gerçekten çok beğendim.

    YanıtlaSil