19 Haziran 2011 Pazar

SEVDALI BULUT, NAZIM HİKMET

“Edebiyat bütün çeşitleriyle masalla başlar, masalla biter.” diyen Nâzım Hikmet’in çocukların hayal dünyasından büyüklerin gerçek dünyasına uzanan, 100 Temel Eser’de de yeralan masalları okurla buluşuyor. Usta yazarın çağdaşla gelenekseli kaynaştıran zengin anlatımı, Cem Kızıltuğ’un resimleriyle bir masal şöleni sunuyor okura.

5 yorum:

  1. Ben yaz tatilinde ilk olarak bu kitabı okudum ve çok sevdim. Sevdalı Bulut'ta Nazım Hikmet pek çok öyküyü bir araya getirerek çok hoş bir kitap ortaya çıkarmış. Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben Hayatımda böyle güzel kitap okumadım diyebileceğim kadar güzel bir kitap.Nazım Hikmet keşke ölmeseydi ve daha çok kitap yazabilseydi.Hepsini okurdum.Ama sadece bir masal kitabı var. O da bu.Herkesin okumasını tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkli bir kitap herkese tavsiye ederim. Gerçekten de her şey masal ile başlar ve masal ile biter.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel, içinde kısa kısa hikayeler olan bir kitaptı. Bu yaz okuduğum en güzel kitaplardan biriydi. Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. Bu kitapta bulutla ayşe kızın harika öyküsü anlatılır.Bu kitap o kadar güzeldi ki okumaya başladığım günün akşamı bitirdim.Herkese tavsiyeederim.

    YanıtlaSil